De tuin

Het Laanboomhuis zou niet compleet zijn zonder onze tuin. In een omgeving met veel groen, zijn mensen gelukkiger en daarnaast helpen bomen bij het oplossen van het klimaatprobleem doordat ze CO2 en fijnstof opnemen uit de lucht. Reden te meer om een vergadering, zakelijke afspraak of sportsessie eens lekker in de buitenlucht te plannen.
De tuin is een parkachtige kwekerij-omgeving met onder andere kleine percelen boomkwekerij en een natuur-, speel- en leerplaats. De Laanboomfietsroute loopt langs de tuin op en is dus eventueel goed te combineren met een evenement.

Na aanleg van de tuin kan deze tegen betaling gebruikt worden voor bijvoorbeeld het organiseren van een buitenvergadering of een workshop, maar ook is de etalage ruimte naast het Laanboomhuis tegen vergoeding te gebruiken om mooie bomen of struiken tentoon te stellen welke door ons zullen worden verzorgd. In de parkachtige kwekerij omgeving gaan ook echt bomen gekweekt worden, waarvoor teeltovereenkomsten met kwekers gesloten zullen worden.

Al met al veel mooie kansen en mogelijkheden, wilt u op de hoogte blijven, volg dan deze website.