Het Laanboomhuis

Goed bereikbaar

Het Laanboomhuis is gelegen op het ABC-terrein (Agro Business Centre) in Opheusden. De locatie ligt midden in het Rivierengebied, vlakbij de A15 en station Opheusden (spoor Arnhem-Tiel). Het Laanboomhuis is de plek waar bijvoorbeeld een open dag, een symposium of andere boomteelt gerelateerde evenementen georganiseerd kunnen worden.

Opleiding Boomteelt
Het Laanboomhuis is de kraamkamer van nieuw boomteelttalent. In het Laanboomhuis bevindt zich een leslokaal voor de opleiding Boomteelt. In de omliggende tuin kunnen de kwekers in opleiding hun kennis meteen in de praktijk brengen.

Gebruik vergaderruimte of evenement organiseren in het Laanboomhuis
In een omgeving waar veel groen te vinden is, zijn mensen gelukkiger. Wij delen onze mooie locatie daarom graag met anderen.
Wil je een bedrijfspresentatie geven in een mooie omgeving, vergaderen op een inspirerende plek of ben je op zoek naar een locatie voor een ander evenement? Je kunt gebruik maken van één of meerdere van onze ruimtes. Wij zorgen ervoor dat je de ruimte geheel volgens je wensen kan gebruiken. Daarbij kunnen wij op verzoek ook koffie, thee en lunch of bijvoorbeeld een overnachting in de buurt regelen.

Gebruik van de tuin
Het Laanboomhuis zou niet compleet zijn zonder onze tuin. In een omgeving met veel groen, zijn mensen gelukkiger en daarnaast helpen bomen bij het oplossen van het klimaatprobleem doordat ze CO2 en fijnstof opnemen uit de lucht. Reden te meer om een vergadering, zakelijke afspraak of sportsessie eens lekker in de buitenlucht te plannen. De tuin is een parkachtige kwekerij-omgeving met onder andere kleine percelen boomkwekerij en een natuur-, speel- en leerplaats. De Laanboomfietsroute loopt langs de tuin op en is dus eventueel goed te combineren met een evenement. In de tuin kunnen spuitlessen en workshops worden gegeven en is assortiment- en praktijkonderzoek mogelijk.

Bekijk hier de mogelijkheden en neem gerust contact op bij vragen.